Sanjske vodne postelje

Pomladna akcija za tiste, ki jih v postelji zebe
(in tudi za tiste, ki jim je vroče...)!

V akciji kompletna postelja vrhunske kvalitete s certifikatom ter podstavkom za 1.247,7 EUR!
Tudi vi se lahko spočijete brez bolečin, 100 dni lahko to preverjate v lastni spalnici z možnostjo vrnitve postelje!


pred nakupomponudbababy blazinesestavljanjedodatkigalerijacenikvzdrzevanjekontaktzdravjeforumdomov

 

NOVO-OTROŠKE VODNE BLAZINE :

(02) 656 42 41

041 222-997


pišite nam

garancija na zadovoljstvo.jpg

 

 

 

vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodeni krevet,vodna postelja,vodeni krevet,vodna postelja,vodeni krevet,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodne postelje,vodna postelja,vodeni krevet,vodeni krevet,vodeni krevet,vodne postelje,vodne postelje,vododne postelje,vodne postelje,vodne postelje,

 

 

 

 

 

 

Kako dolgo že razmišljate o nakupu vodne postelje?

Voda je tisti element , s katerim smo povezani že pred rojstvom. Nič ni bolj naravnega kot lebdenje v topli vodi. Ta užitek si lahko privoščite tudi vi, vsako noč v vaši spalnici, kajti vodne postelje so vedno ogrete na temperaturo, ki vam ustreza. Poleti vas bo postelja hladila, pozimi pa grela. Rešene bodo težave s spanjem, bolečinami v hrbtenici, neprestanim obračanjem in alergijami zaradi pršic. V vodni postelji DanAja se boste pošteno spočili. Vas skrbi, da tak užitek ni za vaš žep? Sedaj je...Zagotavljamo vam najugodnejšo ceno med primerljivo ponudbo v Sloveniji. Omogočimo vam tudi nakup na obroke (50 % ob dostavi + 5 mesečnih obrokov) brez stroškov in obresti. Želite posteljo podariti kot poročno darilo, za Abrahama in podobno? Podarite darilni bon! Pokličite nas in oblikovali ga bomo individualno, lahko tudi z vašimi fotografijami.Posteljo, kakršno boste dobili vi, si lahko ogledate tudi tu.

 

Kaj vam nudi vodna postelja DanAja ?


Naše postelje si lahko razen v salonu na sedežu podjetja , 5 minut vožnje iz Maribora na naslovu Kozjak nad Pesnico 50 Zgornja Kungota (za ogled nas prosim pokličite na 041 222 997, tudi med vikendom), ogledate tudi v:

Termah Snovik v Tuhinjski dolini, kjer naše postelje najdete v najbolj prestižnem rajskem apartmaju in    apartmaju, ki je namenjen preizkusu naših postelj. Oddaljene so le 30 km iz Ljubljane

-  v Novem Mestu, Češča Vas 23b, Be-Mont, Zvone Bercko s.p., ki opravlja tudi montaže in servise

-  ptujskem Super mestu, Salon pohištva Kuki dom, Kukovec Franc s.p.
, Ormoška 30

-  za ogled se je možno dogovoriti tudi v Portorožu in Cerknici

       Vodne postelje so najboljši do zdaj znani sistem za sprostitev in popolno podporo telesa. So udobne, higienske in trajne. Odkrijte najboljši način spanja, noč za nočjo, leto za letom v vaši spalnici!
       Tretjino življenja prespimo. Zakaj si ne bi v tem času privoščili maksimalnega udobja? Do sedaj je bila glavna ovira cena. Prilagodili smo se vašim željam in sestavili idealno vodno posteljo; vgradili smo najnovejšo tehnologijo vrhunske kvalitete in ceno znižali na najmanjšo možno mero. Združili smo kvalitetne komponente s primerno ceno in dobili idealno posteljo DanAja.

      Marsikdo je že slišal od prijateljev, znancev ali prebral v kakšni reviji o tem, kakšno udobje in počitek nudi vodna postelja. Ker v vodni postelji na telo ne delujejo točkaste obremenitve in se cirkulacija krvi po telesu ne ustavlja, se v njej praktično ne obračamo. Večino časa v vodni postelji prespimo v tako imenovani alfa fazi spanja, med katero telo tvori rastni hormon, ki skrbi za regeneracijo telesa. Zato potrebujemo manj spanja (v povprečju uro do uro in pol manj), vstanemo bolj spočiti in brez bolečin, ki jih povzročajo klasične postelje, poleg tega je znanstveno dokazano, da se ljudje, ki uporabljajo vodne postelje, počasneje starajo. Tudi to je posledica nastajanja rastnega hormona. Več o blagodejnem vplivu vodne postelje na vaše zdravje in počutje si preberite tu.

Prednosti vodnih postelj DanAja:

- so modularno zgrajene kar pomeni, da so sestavni deli postelje zamenljivi. Ob poškodbi denimo ene   polovice prevleke se lahko zamenja le ta. Če se čez 15 let posede ena od stranic, se brez izčrpavanja   vode zamenja le ena. Tako občutno prihranite pri stroških vzdrževanja.
- sestavljene so iz vrhunskih standardiziranih komponent. Rezervni deli zato nikoli niso problem.
- v vseh detajlih se prilagodimo vašim željam. Besede nemogoče pri nas ne boste slišali.
- višina vodnih jeder je 21 cm brez kakšnihkoli podlog, ki bi navidezno povečevale debelino jeder. Zato
  se resnično prilagodijo vsakemu delu vašega telesa v vsakem položaju.
- uporabljamo najboljši grelni sistem, ki vas nikoli ne bo pustil hladne...
- za svoj denar boste zagotovo dobili največ
- ker poznamo kakovost naših postelj, vam nudimo 100 dni garancije na zadovoljstvo
- z vodno posteljo DanAja boste 100% zadovoljni, kot vsi kupci pred vami. Preverite na našem forumu!

 

Seveda ogromno informacij najdete tudi na Google.com

 

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez napovedi. Če drugje najdete cenejšo ponudbo, vam mi ponudimo še bolj ugodno. Cene pri naročilih s plačanim avansom so fiksne.

 

TO STRAN JE OBISKALO ŽE  števec obiska  OBISKOVALCEV

Izdelava strani: a.dolinar   C Copyright

     
Slovenske spletne trgovine